gewijzigd

za 19 jun

Bad Cassette & Ripley

Bad Cassette

Er zijn maar weinig bands die het 30 jaar volhouden, alle podia van de wereld hebben gezien en meer dan 1 miljoen volgers hebben op sociale media. Zo ook Bad Cassette niet!

Deze Arnhemse band bestaat nu zo’n een 2 jaar, heeft pakweg 350 (al dan niet gedwongen) volgers op sociale media en is druk zoekende naar podia waar al hun spullen op passen.

De heren en dame, Ed -, Fred -, Ted - en Babette Cassette maken een blend van pop, rock, funk met prachtige donkere tonen en hier en daar een dansbare hint. Teksten over het leven, lust en verlangen zorgen voor de juiste afdronk van hun muziek.

Kom proeven!

Bad Cassette is:

Babette Cassette – vocals
Fred Cassette – guitar, vocals
Ted Cassette – bass, vocals
Ed Cassette – drums, programming

Info:

facebook

instagramRipley

Ripley is een rockformatie uit de Achterhoek. De muziek is divers en leunt aan de ene kant tegen de bluesrock en aan de andere kant tegen de metal, maar ook stoner en punk behoren tot het vaste repertoire. Nummers van bijvoorbeeld Thin Lizzy, Ramones, The Cult, Motörhead, Monster Magnet en Iron Maiden maken daardoor onderdeel uit van een setlist die voornamelijk bestaat uit covers die kenmerkend zijn voor de brede interesse van Ripley.

https://www.ripleyrocks.nl

TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Einde 22:30
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop
Artiest(en) Bad Cassette
Ripley

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief