wordt verplaatst

vr 17 sep

Thaïti

De Nijmeegse band Thaïti nam al menig dansvloer mee met hun eigenzinnige exotica-pop. Hun muziek is misschien wel het best te omschrijven als de soundtrack van een dromerige Tarantino space-western; zweterige disco, zinderende surf & chicha, afgebluste fuzzrock met een vleugje hedendaagse indie.

Als een soort kameleon lijken ze de genres die op hun pad komen eigen te maken. Gewapend met percussie, zonovergoten gitaren, opzwepende ritmes en een gezonde liefde voor de 60s & 70s streeft Thaïti elk podium om te toveren tot een gran fiesta. Dus get ready om te dansen als Mia Wallace na een 5 dollar shake!

De band speelde eerder Popronde en bracht in 2019 haar eerste Mini-LP genaamd 'Toucan Bay' uit. Momenteel werkt het zestal aan nieuw materiaal en staat te popelen om weer op tour te gaan.

Meer info kan je vinden op: facebook en instagram.
 


Foto: Valerie van Hazendonk
TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief