zo 19 mei

Central Heat Bigband

De Central Heat Big Band (opgericht in 1989) biedt pure bigbandmuziek voor elk luisterend oor en heeft in haar bijna 30-jarig bestaan inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd door een uitgekiend en kwalitatief hoogstaand repertoire en een professionele uitstraling. Bandleider Hein Buying (trompettist/docent/bandleider/arrangeur) staat inmiddels ruim 25 jaar voor het orkest en weet de band nog steeds verder te ontwikkelen. De band won in 2010 en 2013 het Internationale Bigband Concours in Hoofddorp. Ook is zijn er samenwerkingen geweest met de Amerikaanse bandleider/arrangeur/contrabassist John Clayton - erelid van het orkest! - en Bert Joris met alle stukken uit het repertoire van het vermaarde Brussels Jazz Orchestra.

Gratis
Prijs (ADD) € 0,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 02:00
Locatie Brebl
Organisatie Jazzin@Brebl
Genre Live muziek, Evenement
Artiest(en) De Central Heat Big Band

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief