wo 11 sep

De Raad van Toezicht Podium JIN sessions

De Raad van Toezicht Podium JIN sessies #3 De Raad voelt zich thuis bij Podium JIN. De nieuwe bezetting knalt kort voor een tour nog een speciale Raad Sessie bij Podium JIN. Wees er snel bij: immers voorgaande edities raakten snel uitverkocht.

De Raad van Toezicht brak door in 2016 door met optredens op belangrijke festivals als Amersfoort Jazz, Jazz in Duketown, Jazz International Rotterdam en het North Sea Jazz Festival. De Raad overdonderde zowel pop - als jazzpubliek met hun energieke live show, sindsdien is hun naam gevestigd.

2017 verscheen debuutalbum “De Raad” gevolgd door een uitgebreide club- en festival tour met optredens op o.a. Transition, Paradox, Noorderslag en So What′s Next. De band werd opgepikt door De Wereld Draait Door en is inmiddels min of meer vaste huis-band van DWDD aangaande jazzitems.

2018 was een topjaar voor De Raad van Toezicht. Na het succes van hun debuutalbum “De Raad” lanceerde de band hun tweede album "84" Het startpunt van een uitgebreide tour met concerten in o.a LantaarnVenster, Hilverjazz, Tivoli Vredenburg, Stranger Than Paranoia en een uitverkocht BimHuis!.

Met een brutale sound, levendige mix van stijlen, ijzersterke composities en een nieuwe all-star line-up, bewijst De Raad een live sensatie te zijn in de wereld van jazz en pop.
Bezetting: Tom Ridderbeekx – trompet, Yoran Aarsen – alt-sax, Jesse Schilderink – Tenor sax, Sam Thomas – trombone, Victor Weigand – keys, Teun Creemers – bas, Michiel Stekelenburg - gitaar, Dirk de Nijs – drums, Yannick van ter Beek – percussie.

Muziek:
"84" Album trailer
De Raad van Toezicht live bij De Wereld Draait Door!


www.Deraadvantoezicht.nl

Kaarten voorverkoop: € 9,- en studenten/jongeren tot 26 jaar € 6,-.
(excl. € 0,79 service kosten)
Kaarten avondkassa: € 10,- en € 7,-

www.jinjazz.nl

TICKETS
Prijs (VVK) € 9,00
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Podium JIN
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en) De Raad van Toezicht
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief