zo 29 sep

Jazzy Salsa Salon LIVE!

Jazzy Salsa Salon presenteert i.s.m. Brebl Live Groove Patada!

De 9-koppige band “Groove Patada” brengt ‘Salsa Dura’, het echt old school latin sound uit de gouden jaren 70. Dit is een kenmerkende, energieke en dansbare improvisatiestijl uit de hoogtijdagen van de latin muziek.

Deze sound is niet onder 1 noemer te vatten. Vanuit een diepgaande liefde van de muzikanten voor dansbare ritmes vermengen zij deze sound met andere stijlen zoals Merengue, Rumba Guaguanco, Cha Cha, Mozambique en latin-jazz.

De doelgroep is breed; natuurlijk zijn er de doorgewinterde salsadansers, maar ook muziek- en cultuurliefhebbers worden altijd verrast door deze sound. De muzikanten van Groove Patada hebben een internationale achtergrond en met hun jarenlange ervaring in de latin-scene zorgen de muzikanten voor een veelzijdig, creatief en kleurrijk geheel.

groovepatada

Entree 10 euro (alleen contant betalen mogelijk)
Zaal open: 14.30

deurverkoop
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 14:30
Aanvang 14:30
Einde 19:00
Locatie Brebl
Organisatie Jazzy Salsa Salon
Genre Dans, Dansen
Artiest(en) Groove Patada

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief