wo 18 sep

Spoken

Saxofoonkwartet Spoken presenteert een modern en opwindend repertoire met een interessante mix van de vele gevarieerde klanken van de saxofoon. Ze gebruiken jazz, hedendaags gecomponeerde en klassieke muziek om tot hun verhalende en filmische klanken te komen.

Sinds 2017 speelt het kwartet ook met het programma SPOKEN + 2 waarbij de groep wordt uitgebreid met percussionist Friso van Wijck en de zeer getalenteerde zangeres en instrumentaliste Sanne Huijberegts. In 2017 won de groep de prestigieuze Nederlandse muziekprijs ‘Keep an Eye The Records’. Met deze bezetting brachten zij vorig jaar hun debuut ‘Arctic Monsoon’.

Bezetting:
Stephanie Francke (alt- en sopraansaxofoon)
Wietse Voermans (altsaxofoon)
Matthias Van den Brande (tenorsaxofoon)
Ruben Verbruggen (baritonsaxofoon)
Sanne Huijbregts (zang, loopstation en glockenspiel)
Friso van Wijck (percussion)

 

TICKETS
Prijs (VVK) € 12,00
Prijs (ADD) € 9,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Jazzin@Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en) Spoken Saxophone Quartet

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief