wo 9 okt

Gecanceld! - Chronometers Orchestra + Matangi String Quartet

Gecanceld!

Helaas gaat dit optreden niet door.

Na een knallend concert tijdens Festival Jazz International komt het Chronometers Orchestra terug naar Podium JIN. Ditmaal met het vermaarde Matangi Strijkkwartet!!

The Chronometer’s Orchestra, onder leiding van componist Zacharias S. Falkenberg, combineert de essentie van modern klassieke muziek met experimentele jazz Het is een orkest op hoog niveau dat de luisteraar verrast met complexe ritmiek en avantgardistische harmoniek. Falkenberg's invloeden uit muziek zijn o.a. : Frank Zappa, Miles Davis, Igor Stravinsky, Karlheinz Stockhausen en György Ligeti. De muziek representeert een gevoel van rebellie en anti-establishment.

TCO heeft de status van een underground geheimtip orkest voor mensen die zich cultureel bezig willen houden, maar tegelijk ook een bier willen drinken en een feestje willen vieren.

The Chronometers Orcehstra kent een bijzondere bezetting van vijf blazers, een strijkkwartet, een ritme sectie bestaande uit piano, twee gitaren, bas, marimba en drums. Een aantal bekende musici maken deel uit van het orkest waaronder drummer Yonga Sun, bassist Dion Nijland, pianist Philipp Rüttgers en als special gasten het vermaarde Matangi Strijkkwartet.

Zacahrias S Falkenberg: Leider en oprichter van het Chronometers Orchestra won in 2016 de gerenommeerde Rogier van Otterloo Award, ingesteld door het Metropole Orkest.

www.thechronometersorchestra.com


Kaarten voorverkoop: € 14 en studenten/jongeren tot 26 € 12. (excl. € 0,79 service kosten)
Kaarten avondkassa: € 15 en € 13

www.jinjazz.nl


TICKETS
Prijs (VVK) TBA
Prijs (ADD) TBA
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Podium JIN
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en) Chronometers Orchestra
Matangi String Quartet
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief