za 19 okt

Gecanceld! Das Alternative Oktoberfest

Gecanceld!

Bier, bratwurst und Schlagers, tot zover het recept voor een standaard Oktoberfest! Bier en braadworst (ook een vega variant!) zijn natuurlijk aanwezig, maar die Musik soll nicht allein aus Schlagers bestaan.

We hebben namelijk een affengeile band gevonden, die de Schlager van een nieuwe Lederhose voorziet en twee dj′s die de beste Duitse muziek uit hun vinyl collectie hebben opgediept:
Kurt′s düstere Schlager Show ‘Duitse Schlagers waar een uurtje hard tegen is geschreeuwd en die daarna dooor een oude Roma waarzegster liefdevol zijn gemasseerd met etherische olie.
DJ′s UND&UND Natuurlijk Dennie Christian, Sexy Rexy en Marianne Rosenberg zullen zeker voorbij komen deze avond maar verwacht ook de betere Duitse muziek van o.a. Rammstein, Kraftwerk, NEU!, Falco en Nena!

TICKETS
Prijs (VVK) € 9,79
Prijs (ADD) € 9,79
Zaal open 19:30
Aanvang 19:30
Einde 01:00
Locatie Brebl
Organisatie
Genre Party, Clubnacht
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief