vr 11 okt

Knopje 8 jaar

Een Verjaardag vier je samen met je vrienden. Knopje is liefde, liefde voor de mensen om je heen en liefde voor het feit dat je vrij bent om te zijn wie je wilt zijn. De sfeervolle Brebl zal de locatie zijn voor de nacht vol met liefde.

Falck krijgt de creatieve vrijheid om deze verjaardagsfeest te openen.

Roi Koch neemt je mee naar een aanstekelijk muzikaal landschap waar invloeden uit new wave en ambient naar beneden komen druppelen en de verfijnde beats uit de grond omhoog komen. 

Kristof op’t Eynde aka MKII staat voor kwaliteit. Muziek zonder drama. Niet lullen, maar gaan.

En Gabriel Ananda, zijn gedragen melodieën en opzwepende ritmes herken je uit duizenden. Deze Duitser uit Keulen is een dj/producer en label eigenaar die vooral melodieuze techno produceert. Hij wordt gezien als een van de beste dance producers van Duitsland. Zijn stijl wordt vaak in een zin genoemd met die van Dominik Eulberg, een goede vriend van Gabriel Ananda met wie hij dan ook vaak optreedt.
Het kon dus niet uitblijven om hem voor de tweede keer naar Knopje te halen.

Kortom, vrijdag 11 oktober vieren wij ons verjaardag

VROEGE KNOPJE € 12,-

TICKETS
Prijs (VVK) € 12,00
Prijs (ADD) € 12,00
Zaal open 23:00
Aanvang 23:00
Einde 05:00
Locatie Brebl
Organisatie Knopje
Genre Party, Clubnacht
Artiest(en) Falck
Roi Koch
Kristof op’t Eynde aka MKII
Gabriel Ananda

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief