za 26 okt

Lariekoeks Happy Hallogeen!

Eureka!!.. Lariekoek gaat weer AAN!! Yes!.. Veren zijn uitgeschud en weer lekker uitgevogeld bij "Lariekoeks Grote Paradijsvogelshow!".. Tijd voor het volgende!

Maar opgepast nu, want het wordt donker... En spannend!.. De nacht wordt langer en winter is coming dus we schijnen een lichtje op jou.. Een heel speciaal lichtje... Zeker niet koud en kil of oogverblindend, maar blij verrast, onverschrokken en met maten...

Lariekoek presenteert... "Lariekoeks Hallogeen!"

Niet gevallen, maar goed bevallen zijn we terug op onze plek van bestemming.. Deze keer het decor van een spannende avond.. Welkom in our Haunted House... De Brebl!..

Vaag en vurig gaan we ze bakken.. Gestookt in donkere hoekjes en op helse plekjes!.. Niet op hete kolen en geen gulzige kalkoenen... We jatten gewoon de lakens, want deze keer zien we spoken!.. Met van die dikke vette beats en uitgeholde pompoenen!.. Lekker rauw op ons dak... Niet koken!..

En wat een geluk!.. Zelfs de tijd zal zich een hoedje schrikken.. Wat?! Jawel!.. Ze doet zelfs een stapje terug!

Geen house of horror, maar met een dikke intro van groovende tech, vette minimalen, diepe house, funkende bassen, een 303, wat freaky shit en ontzettende melodieën presenteren wij de raddraaiers van deze avond:

- Jenny Rose
- Sandeep
- Jesse Marcinski & Jan Liefhebber

Wees daarom gerust, maar ook gewaarschuwd... Pak je kans, trek alles uit de kast of niet, maar beest alsof het je laatste dag is... Je weet tenslotte maar nooit;)

En denk er aan.. Dit uiterst zeldzame fenomeen begint om 23.00 en vervaagt ergens weer rond 5.00... Dus blijf wakker en mis het niet!

vvk: € 7,50,-
kassa: € 10,- (op eigen risico;)

TICKETS
Prijs (VVK) € 7,50
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 23:00
Aanvang 23:00
Einde 05:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Party, Clubnacht
Artiest(en) Jenny Rose
Sandeep
Jesse Marcinski
Jan Liefhebber
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief