vr 25 okt

Selekta: Soundsystem Session #2

2 Full Stack Soundsystems with rumbling bass, reggae tunes, meditative dubs, beautiful people, heavy steppers, live instruments, loving vibe & uplfiting chants... Welkom bij Selekta!!

Na het ongekende succes van de eerste Session is het tijd voor de tweede dance! -> SELEKTA: Soundsystem Session #2!

...REGGAE - DUB - STEPPERS...
GET YOUR TICKETS FAST! ONLY 100 TICKETS IN PRE-SALE.

SELEKTA laat je wederom kennis maken met twee hand-made Soundsystems (en crew): Willow Hifi & Kubus Soundsystem . Oftewel, twee speakerstacks die om en om hun SOUND ten gehoren brengen. So trek je dansschoenen aan en come rally round! Tijd voor een fikse lading subbass en positieve vibe!


Daarbij komen de brothers van Congo Bassie Sound en Boomshakalak Soundsystem de avond versterken met piekfijne selecties aan reggae, roots, dub en steppers. Expect a dancing vibe!

Selekta zou SELEKTA niet zijn als ze niet wat muzikanten meenemen die live improviseren. Hoe nice is dat?! Chanters en MC′s included! En heb je wel eens een trompetsolo over een goede dub gehoord? Of opzwepende chanters/mc′s met message? Of misschien nog nooit een soundsystem ervaren? Dan weet je helemaal niet wat je meemaakt! Verrast worden ga je zeker ;)

TIP: Er is beperkte plek aanwezig. We houden van een intiem feestje. Dat betekent: maar 100 tickets in de voorverkoop en niet al teveel aan de deur, dus wees er snel bij. This is serious en wil je niet missen!

----

Tickets zijn verkrijgbaar aan de deur en online. In de voorverkoop kosten de kaarten 5,79 euro en beperkt aan de deur voor €7,50. LET OP: CASH ONLY aan de deur!

TIMETABLE to be announced!

TICKETS
Prijs (VVK) € 5,79
Prijs (ADD) € 7,50
Zaal open 22:00
Aanvang 22:00
Einde 04:00
Locatie Clubb
Organisatie Brebl
Genre Party, Clubnacht
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief