vr 25 okt

Stoere mannen, Sterke verhalen met Nico Dijkshoorn

Nico Dijkshoorn is niet alleen schrijver, dichter en columnist, maar weet ook als geen ander wat rock-‘n’-roll is!! Het is alweer veel te lang geleden dat hij met zijn band The Hank Five een avond lang in Nijmegen speelde.

Daarom kon een uitnodiging van de Bibliotheek Gelderland Zuid en het Kids ‘n’ Billies festival niet uitblijven. Houd je van vuige muziek, omlijst door mooie anekdotes en verhalen van Nico? Kom dan zeker op 25 oktober voor Stoere mannen, Sterke verhalen naar Brebl!

Nico Dijkshoorn is een multitalent. De meeste mensen kennen hem als auteur. Hij schrijft toneelstukken, gedichten en romans, onder meer De tranen van Kuif den Dolder, Nooit ziek geweest en in februari verscheen zijn nieuwste boek Ooit gelukkig. Daarnaast is hij al jarenlang de huisdichter van DWDD. Iedereen die Nico een beetje volgt weet dat hij een ontzettend groot muziekliefhebber is. Hij treedt als gitarist en zanger veel op met zijn band The Hank Five, die behalve Nico bestaat uit Fred van Klaveren (bas) en Herman Klaassen (drums). Verwacht alles. Een eerbetoon aan Lou Reed, een cover van The Band, een verhaal over zijn ontmoeting met Kurt Cobain, een voordracht uit zijn nieuwste boek of een net een uur voor de voorstelling een nieuwe reeks gedichten. Alles kan!!

TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 12,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Bibliotheek Gelderland Zuid en Kids ′n′ Billies
Genre Woord
Artiest(en) Nico Dijkshoorn
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief