zo 6 okt

Vespa

franse chansons met een geheel eigen twist

VESPA bestaat uit vijf enthousiaste muzikanten die al jaren muzikaal actief zijn. De roots zijn divers. Klassiek, pop, latin. De laatste jaren richt VESPA zich vooral op het wat oudere publiek.

Piano, dwarsfluit, accordeon, gitaar en basgitaar en zang vormen de basis voor het repertoire.

VESPA speelt muziek die recht uit het hart lijkt te komen. Veel van de muzikale keuzes zijn gebaseerd op Franse en Belgische chansons. VESPA speelt echter ook Nederlandstalige en Engelstalige liedjes die in sfeer vergelijkbaar zijn met chansons. Naast een aantal klassiekers richt VESPA zich vooral op de onbekende of al lang vergeten pareltjes in dit speelveld. Zij spelen deze pareltjes ‘live’ alsof ze ze net zelf geschreven hebben. Chansons van Jacques Brel, Stromae en ook Alex Roeka, in de uitvoering van VESPA laten het hart weer sneller kloppen en doen vergeten tijden weer herleven.

VESPA bestaat uit: Gitaar en mondharmonica: Giel van Hinsberg; basgitaar: Rod Atoon; dwarsfluit en kleine percussie: Yvonne Mekaoui; piano, accordeon, cajon: Wim Gerrits; zang: Guido Matthee

Gratis entree, vrijwillige bijdrage

Meer info: VESPA


Gratis
Prijs (ADD) € 0,00
Zaal open 15:00
Aanvang 15:30
Einde 18:00
Locatie Brebl
Organisatie
Genre Live muziek
Artiest(en) Vespa

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief