do 28 nov

Aly Keita Trio

Groovy Afro Jazz

Aly Keita is een West Afrikaanse balafoon virtuoos. Hij komt uit een muzikantenfamilie uit Abidjan, Ivoorkust en is wereldwijd bekend als een Master op zijn instrument.

De manier waarop Aly Keita speelt is gewoonweg spectaculair! De stokken in zijn handen lijken te dansen op de houten toetsen van de balafoon. Hij heeft gespeeld met artiesten zoals Joe Zawinul, Amadou & Mariam, Pharoah Sanders en Rhoda Scott.

Samen met bassist Roberto Badoglio en drummer Marcel van Cleef combineert dit trio West Afrikaanse ritmes met elementen van jazz, funk en Afro pop. Een fantastische muzikale ervaring!

Bezetting:
Aly Keita: Balafoon
Marcel van Cleef: Drums
Roberto Badoglio: Basgitaar


alykeita.balafon op facebook

Muziek:TICKETS
Prijs (VVK) € 9,00
Prijs (ADD) € 12,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Jazzin@Brebl
Genre Live muziek, Jazz, Dansen,
Artiest(en) Aly Keita
Marcel van Cleef
Roberto Badoglio

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief