wo 13 nov

The Preacher Men (gecanceld, verschoven naar 11 maart 2020)

Scheurende saxofoonkreten, gruizig diep-groovend hammond orgel en back beats

De winnaar van Edison publieksprijs 2019 komt naar Podium JIN: The Preacher Men Scheurende saxofoonkreten, gruizig diep-groovend hammond orgel en back beats waarbij stilzitten praktisch onmogelijk is. Vanavond vieren we een Feestje bij Podium JIN met The Preacher Men

De tijden van rokerige jazzclubs in Chicago en New York herleven vanavond bij Podium JIN The Preacher Men bestaat uit drie topmuzikanten met een gedeelde liefde voor de klassieke sax, drums & hammond trio’s uit de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw. Hun debuutalbum ‘Preaching Out Loud’ (2016) werd door de critici zeer goed ontvangen. Hun tweede album wordt alom geprezen en is verkozen tot beste jazz/blues album van 2018 door Jazzism en winnaar Edison Publieksprijs 2019.

De afgelopen jaren speelde The Preacher Men op talloze festivals, in theaters en jazzclubs in zowel Nederland als België. Met gruizige, diep-groovende Hammond klanken en scheurende saxofoonkreten vertelt The Preacher Men overtuigend een muzikaal verhaal dat terugvoert naar de tijd van Blue Note en Verve, de tijd van helden als Jimmy Smith, Jimmy McGriff, Lou Donaldson & Stanley Turrentine.


Bezetting
Efraim Trujillo - Sax en composities
Rob Mostert - Hammond B3 Organ
Chris Strik - Drums


Kaarten voorverkoop: € 12,50 en studenten/jongeren tot 26 € 10,00. (excl. € 0,79 service kosten)

Kaarten avondkassa: € 14 en € 12


TICKETS
Prijs (VVK) € 12,50
Prijs (ADD) € 14,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Podium JIN
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en) Efraim Trujillo
Rob Mostert
Chris Strik

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief