zo 17 nov

Heart of Men - Grote Mannencirkel - Internationale Mannendag

WAAR ZIJN DE MANNEN?

Terwijl jongeren massaal de straat op gaan voor het milieu, vrouwen zich mobiliseren tegen leiders als Trump, wordt één vraag steeds luider: Waar zijn de mannen? Traditioneel gezien staan mannen bekend als de beschermers van vrouw, kind en samenleving. Ze zijn de helden, onze jongens in Uruzgan, degenen die de barricaden opgaan als het nodig is. Maar het lijkt erop dat in deze tijd de man zich enigszins angstig verschuilt achter zijn biertje, zijn voetbal, zijn TV of zijn computer. Sterker nog, de wat oudere blanke man voelt zich en masse bedreigt door een jong Zweeds meisje als Greta. Wat is er aan de hand? Wat is de rol van mannen in deze tijd?


DE OPROEP VAN TON VAN DER KROON - schrijver 'De Terugkeer van de Koning' en begeleider van mannenworkshops over de hele wereld sinds 1996


Op zondag 17 november - twee dagen voor Internationale Mannendag - willen we ALLE MANNEN van Nederland en Belgie oproepen: kom tezamen, nodig een aantal vrienden, collega's of makkers uit en steek de koppen bij elkaar. Deel wat er in je omgaat. Vertel wat er op je hart ligt. Niet om anderen te beschimpen of te veroordelen, noch om jezelf of anderen te therapeutiseren, maar gewoon om je eigen verhaal met andere mannen te delen.


WEL ZELF, NIET ALLEEN

Als je al bekend bent met mannengroepen, dan ken je de kracht en het plezier van het samenkomen met mannen. Neem dan ook vooral een man mee die hier minder bekend mee is, zo maken we samen de mannencirkel weer groter.


NIJMEGEN

In Nijmegen organiseert Jeroen de Jong - De Praktijkvader - een grote mannenbijeenkomst in Brebl / Honigcomplex. Er is plek voor 150 mannen. We zullen gezamenlijk de ochtend aftrappen en vervolgens in kleine deelcirkels met elkaar het gesprek aangaan over wat voor man, partner en vader we zijn en willen zijn. Kosten voor de bijeenkomst zijn 7,50 - hiermee financieren we de huur van de locatie en krijg je koffie/thee. Tickets kun je hier bestellen: https://www.e-act.nl/cart/do/add?a=928&p=50882 Koop er meteen twee, zodat je iemand mee kunt nemen!


DE APP

Er is ook een app!. Op de app kun je zien waar een mannencirkel bij jou in de buurt is op zondag 17 november. En als er geen is, kun je er zelf een starten. Je hoeft geen lid te worden, geen contributie te betalen; het is helemaal vrij. GA NAAR: WWW.HEARTOFMEN.NET

TICKETS
Prijs (VVK) € 7,50
Prijs (ADD) € 7,50
Zaal open 10:00
Aanvang 10:00
Einde 13:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Divers
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief