vr 15 nov

Oscar Jerome // Doornroosje

uit de Londense jazzscene

Zanger, gitarist en componist Oscar Jerome is afkomstig uit de Londense jazzscene. Met zijn live band laat hij een coole jazzsound horen die doordrenkt is met soul en hiphop, inclusief de rap-achtige zang van Jerome.

Als één van de rijzende sterren van de Londense Jazz scene zijn ‘helden’ als Gil Scott-Heron, George Benson en J. Dilla nooit ver weg in zijn producties. Oscar Jerome studeerde korte tijd Jazz gitaar maar ruilde dat al snel in voor een leven als live muzikant. Zo is hij ook sessiemuzikant en speelt o.a. ook in de Londense jazz & afrobeatcollectief Kokoroko.De single 'Subdued’ van zijn EP 'Where Are Your Branches’ was genomineerd voor 'Track Of The Year' tijdens de 'Worldwide Awards' van Gilles Peterson.

Tickets: doornroosje.nl/event/oscar-jerome/

 

TICKETS
Prijs (VVK) € 13,00
Prijs (ADD) € 13,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Doornroosje
Genre Live muziek, Pop, Jazz,
Artiest(en) Oscar Jerome

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief