zo 29 dec

CLUB MIX op zondagmiddag! Gay & Lesbian Dance Party 40+.

CLUB MIX organiseert in de kerstvakantie een speciale editie van het Gay & Lesbian dance event voor 40+. Deze keer niet op zaterdagavond, we starten zondagmiddag 16.00 uur!

Meerdere dj's, acts, dit wordt weer een CLUB MIX feest om niet gauw te vergeten. Wat klinkt er uit de speakers: disco, dance, dance classics, de hits van toen en nu.


Voorverkoop: € 12,50 (excl. servicekosten)
Groepsticket: 5 = 4
Aan de deur: € 15,00 (contant betalen)


En nog even dit...

Ben je nog net geen 40? Ben je niet gay maar heb je wel zin om te komen? Ben je gay en vind je het leuk om een niet-gay vriend of vriendin mee te nemen? Wij doen niet ingewikkeld, weet dat je welkom bent, we willen een open-minded feest!

TICKETS
Prijs (VVK) € 12,50
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 16:00
Aanvang 16:00
Einde 21:00
Locatie Brebl
Organisatie CLUB MIX - 40+ Gay & Lesbian dance events
Genre Party, Clubnacht
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief