wo 18 dec

Lizzy Ossevoort

Muziek is er altijd in het leven van Lizzy: van het Junior Songfestival, The Voice of Holland in 2013, Conservatorium Jazz Talent Award in 2016 tot een Master Jazz aan The Manhattan School of Music in New York City. Momenteel is Lizzy haar carrière aan het opbouwen als zangeres, pianist en componist in New York.

Samen met haar band uit New York geeft ze in de decembermaand een aantal concerten en op 18 december in Brebl! Het wordt een avond vol met eigen composities en arrangementen. Verbinding en liefde staat centraal voor Lizzy: ‘een eenheid vormen met de mensen om me heen’. In november kwam Lizzy’s eerste single uit genaamd: ‘What Christmas Really Means’

Bezetting:

Lizzy Ossevoort - Zang
Rasmus Sørensen - Piano
Ben Feldman - Bas
Domo Branch - Drum

http://lizzyossevoort.nl


foto: Robin Sommers

deurverkoop
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Jazzin@Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en) Lizzy Ossevoort
Rasmus Sørensen
Ben Feldman
Domo Branch

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief