vr 13 dec

Vintage Vinyl - Jong&Oud editie

dj′s van De Platenbus

Dansen op de vinyl platen van de dj′s van De Platenbus. Dansbare muziek uit de jaren 60, 70 en 80. In de Oscar Leeuw zaal (boven) in Brebl. Gratis Entree!

Dansen op oud vinyl met dj's van De Platenbus. Pop, reggae, disco en rock, zo lang het maar dansbaar is. De dj's Remy en Gerard dragen na ongeveer 01.00 uur de draaitafels over aan de jonge garde. Het dj duo Hennio Reijssen bestaat uit de twintigers Hendrik en Ennio. Zij draaien van nieuw vinyl dansbare Minimal. Voor de niet kenners: doet denken aan uitgeklede disco waar vooral de groovy beats zijn overgebleven.

Jongelui stuur je ouders vanavond vast vooruit! Vaders en moeder nodig je zonen en dochters uit want op de dansvloer overbruggen we de generatiekloof!

Gratis toegang.

Gratis
Prijs (ADD) € 0,00
Zaal open 20:30
Aanvang 20:30
Einde 02:00
Locatie OscarLeeuw
Organisatie Vintage Vinyl
Genre Party, Dansen, Clubnacht,
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief