do 30 jan

Survival Slot Party

Aan alle eerstejaars studenten Bedrijfskunde, HRM, Facility Management en Logistics Management Zoals jullie vast en zeker al hebben meegekregen vindt op 30 Januari 2020 het U.R. Business slot event plaats. Om het A-Cluster feestelijk af te sluiten, organiseren wij de eerste editie van de U.R. Business survival slot party!

Vijf verschillende Dj's in twee verschillende area's gaan ervoor zorgen dat het een avond wordt om nooit meer te vergeten, deze Dj's zijn normaal op de vetste festivals en in de beste cafés en kroegen van Nijmegen te vinden en weten dus zeker hoe ze een feestje moeten bouwen!

Het thema is SURVIVAL dus zorg voor een goede feeststemming om deze avond te overleven.

Koop hier je kaartje voor deze onvergetelijke avond in samenwerking met SV Nexus, SV FAST en SV LinQ.


TICKETS
Prijs (VVK) € 1,00
Prijs (ADD) € 1,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:00
Einde 01:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Party, Clubnacht
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief