wo 5 feb

Got a Match? Jasper van Damme & Mystery Guest!

Elke eerste woensdag van de maand vindt in Brebl een spannende ontmoeting plaats tussen vier muzikanten: twee special guests begeleid door een vast ritmekoppel, Bouke Hofma en Marijn van de Ven.

De eerste special guest wijst een tweede aan om die maand mee te spelen. ’s Middags treffen ze elkaar voor het eerst en ’s avonds laten ze horen aan publiek wat ze die middag hebben bedacht... Er is slechts één regel: ‘Al mot ik krupen’ moet ergens in het programma voorkomen. De maand daarop neemt de aangewezen gast weer een nieuwe gast mee. GOT A MATCH? We hadden al een match met Fay Claassen -> Karel Boehlee -> Bart Wirtz -> Arno Krijger -> Anton Goudsmit --> Stefan Schmid --> Mark Tuinstra --> Maarten Ornstein --> Maarten van der Grinten --> Jasper van Damme --> En wie volgt?

Jasper van Damme (1986) studeerde aan de conservatoria van Rotterdam en Amsterdam, waar hij lessen volgde bij o.a. Dick Oatts, Ferdinand Povel en Benjamin Herman. In 2012 studeerde hij met een 10 af aan de Master-opleiding van het conservatorium van Amsterdam.

Als solist en bandlid stond Jasper op vele Nederlandse en internationale jazzpodia, waaronder Carnegie Hall, het Koninklijk Concertgebouw en uiteraard het North Sea Jazz Festival.

De afgelopen jaren won hij verschillende prijzen, meest recentelijk de Dutch Jazz Competition en de Conservatorium Talent Award. Collega’s en critici typeren Jasper als een muzikant die ‘lyrisch en vol overgave’ speelt.


TICKETS
Prijs (VVK) € 7,50
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Jazzin@Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en) Bouke Hofma
Marijn van de Ven
Jasper van Damme
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief