do 26 mrt

AFGELAST - Wintertuinsessie Simon Mamahit: Toekomst van hiph

Donderdag 26 maart staat Brebl in het teken van hiphop. Rapper, Onderwijskundige en Cultureel Onderzoeker Simon Mamahit (Disci) gaat tijdens zijn talkshow in gesprek met twee opkomende rappers, Dani Apeldoorn en Aziz Wrijving, over de thema’s en het imago van de Nederlandse hiphop-scene. Aafje de Roest heeft een PhD in hiphopstudies en geeft een reflectie op wat beide rappers zeggen over het thema. Daarnaast laten de rappers van Young Talents van zich horen.

Nederlandse hiphop is volwassen geworden en niet meer weg te denken uit de huidige popcultuur. Tijdens deze sessie zoekt Simon de verbreding op: Hoe gaan makers om met de veranderingen in de scene? Op welke manier ontwikkelen rappers, teksten en het imago van hiphop zich? Wat zegt bovendien de cultuursector, de academie en 'De sector' van deze ontwikkelingen?

Simon Mamahit is rapper, presentator, onderzoeker en beleidsadviseur. In 2012 won hij de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland, tourde door Nederland en Europa in verschillende bands en formaties en heeft inmiddels een aardige discografie opgebouwd. In het bezit van een masterdiploma Onderwijskunde is hij al enige tijd actief in beleid met een focus op talentontwikkeling en urban culture.


WINTERTUINSESSIE Simon Mamahit


Entree: € 7,50 / € 5,- (CJP / Student)

Meer info: www.wintertuinsessies.nl

TICKETS
Prijs (VVK) € 7,50
Prijs (ADD) € 7,50
Zaal open 20:00
Aanvang 20:00
Einde 22:00
Locatie Brebl
Organisatie De Nieuwe Oost Wintertuin
Genre Woord, Divers
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief