vr 17 apr

Afgelast - Quelle Chris + Left Bank

De uit New York afkomstige Quelle Chris is een creatieve geest en bezige bij die met een licht sarcastische ondertoon rapt en opvalt vanwege zijn cynische humor. Op zijn 2 albums 'Ghost At The Finish Line' & 'Being You Is Great I Wish I Could Be You More Often' liet hij reeds horen dat hij niet van de platgetreden paden houdt. De muziek is origineel want naast hiphop & beats is Chris gek op samples, soul, punk, poetry en abstracte electronica & kunst. In 2019 bracht hij zijn nieuwste album ‘Guns’ uit en hierop heeft hij zichzelf wederom overtroffen.

Het succesvolle ‘Guns’ is een conceptalbum waarop hij vanuit verschillende perspectieven gevoelige onderwerpen weet aan te snijden. Quelle Chris zette een grote zaal op zijn kop tijdens Le Guess Who? en komt nu terug voor een headlineshow op locatie in Brebl.

Left Bank is het producer project van broers Daan en Luuk waarin ze uiteenlopende samples laten samenkomen in uitdagende beats. Vorig jaar brachten ze hun eerste EP uit met o.a. een bijdrage van LA rapper Blu. Daarnaast gebruikte de underground legende MC TREE uit Chicago een van hun beats voor zijn veelgeprezen comeback album 'We Grown Now'.Facebook Quelle Chris


TICKETS
Prijs (VVK) € 13,00
Prijs (ADD) € 13,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Clubb
Organisatie Doornroosje
Genre Live muziek, Pop
Artiest(en) Quelle Chris
Left Bank
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief