do 30 apr

Afgelast - Rotterdam / Trondheim Collective

Het Rotterdam/Trondheim Collective is een initiatief van de Rotterdamse saxofonist Jesse Schilderink. In een (letterlijk) grensoverschrijdende samenwerking werken de meest veelbelovende jazztalenten uit de Nederlandse en Noorse scene met elkaar samen. De bezetting en het repertoire verschilt per concert, van energieke spierballenjazz tot sferische Scandinavische klanken.

Deze editie van het Rotterdam/Trondheim Collective kwam tot stand vanuit het winnen van het SENA ‘Gouden Slifje’ 2020 door drummer Jens Meijer. Het Gouden Slifje is een doorgeefprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de meest veelbelovende jazzdrummer van dit moment en is ontworpen door kunstenaar/muzikant Han Bennink.

Line-up:
Jesse Schilderink: tenorsaxofoon
Kika Sprangers: alt- en sopraansaxofoon
Philip Edwards Granly: piano
Anders Hjemmen: contrabas
Jens Meijer: drums

Kaarten:
voorverkoop €7,50 (excl. € 0,79 servicekosten))
aan de deur: €10
studentenkorting: €1,50

TICKETS
Prijs (VVK) € 7,50
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Jazzin@Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en) Jesse Schilderink
Kika Sprangers
Philip Edwards Granly
Anders Hjemmen
Jens Meijer

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief