18 t/m 24 jul

Otis x Brebl

Vier de Nijmeegse Jazz Cultuur

Nu de festivalzomer is vervallen, de Vierdaagsefeesten en dus ook het Otis Park Festival niet doorgaan, presenteren Cultuurpodium Brebl en Meneer Otis samen Otis x Brebl in Nijmegen. Dit indoor-festival vindt plaats tijdens de oorspronkelijke periode van Otis Park: zaterdag 18 juli tot en met vrijdag 24 juli 2020 in Brebl.

Buiten dat er eindelijk weer live Jazz, Funk en Soul te zien is, kun je Cultuurpodium Brebl en de betrokken muzikanten supporten door de concerten te bezoeken of door een donatie te doen middels de ‘No-Show’ tickets. Otis x Brebl hoopt daarmee binnen haar eigen kunnen een bijdrage te leveren aan de Nijmeegse Cultuursector. Met 7 avondconcerten staat Otis x Brebl speciaal stil bij makers met een lokale binding. Daarnaast komen er nog wat bijzondere samenwerkingen voorbij.

Het programma bestaat uit:

Richie Reichgelt Quartet
Willy Vetsap x Daniel Clason
Loek van den Berg x Daniël van der Duim
Power to the Pipo
The Bojangles x Coen Kaldeway
SPUNK
Wicked Jazz Sounds x Kika Sprangers x Daniël van der DuimOtis x Brebl wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen, Provincie Gelderland, Jazzstad Nijmegen, Brebl en Meneer Otis.

TICKETS
Prijs (VVK) TBA
Prijs (ADD) TBA
Zaal open 21:00
Aanvang 22:00
Einde 23:59
Locatie Brebl
Organisatie Meneer Otis
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en) Richie Reichgelt Quartet
Willy Vetsap x Daniel Clason
Loek van den Berg x Daniël van der Duim
Power to the Pipo
The Bojangles x Coen Kaldeway
SPUNK
Wicked Jazz Sounds x Kika Sprangers x Daniël van der Duim

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief