ma 20 jul

Otis x Brebl // Daniël van der Duim x Loek van den Berg

Daniël van der Duim x Loek van den Berg

Verhalende jazz waarin de interactie centraal staat

Het jazz duo Loek van den Berg x Daniël van der Duim bestaat uit twee jonge musici uit Nijmegen. Beiden spelen ze in vele combinaties, maar in deze formatie gaan ze uit de comfort-zone van het standaard jazzkwartet opzoek naar de kern van de stukken die ze spelen. Hierbij staat improvisatie en interactie tussen de twee jonge muzikanten centraal. Het duo heeft een eigen kijk op de huidige jazzmuziek en creëert een eigen klank door met een verhalende interpretatie van de muziek het muzikale dialoog met elkaar aan te gaan. Dit is zowel terug te horen in de eigen composities , als in de diverse originals die ze spelen.

Loek van den Berg: Alt en Sopraansax
Daniël van der Duim: Piano

Otis x Brebl wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen, Provincie Gelderland, Jazzstad Nijmegen, Brebl en Meneer Otis.

TICKETS
Prijs (VVK) € 17,50
Prijs (ADD) € 17,50
Zaal open 21:00
Aanvang 22:00
Einde 23:59
Locatie Brebl
Organisatie Meneer Otis
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en) Daniël van der Duim
Loek van den Berg

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief