wo 15 jul

Platvloers

Gegroet allen! Hier komt de Funk, check het aroma! Vrij vertaald heeft dat woord 'Funk' alles met geur te maken. Walmen, odeurs, zinnenprikkelende aroma's, aangename doch schurende geuren. Omdat wij onszelf zijn en in het hier en nu zetten wij muziek maar ook taal naar onze hand, en zo belanden we in het tijdperk van Stinkie. Opdat mensen zullen weten wat de naam is wanneer wij de dag bezingen!

Platvloers is een funk/hip-hop-band uit de omgeving van Nijmegen die funky tracks met rap combineren, en dat alles in het Nederlands. Onze muzikale formule richt zich op het overbrengen van een positieve energie, dansbaarheid en een feestelijke sfeer.

De band bestaat uit 4 ervaren muzikanten die met erg veel plezier hun instrumenten bespelen. In het verleden hebben we meer dan eens gemerkt dat we daar een publiek goed mee in beweging kunnen krijgen. Onze invloeden zijn uiteenlopend maar noemenswaardig zijn acts als Parliament, Prince, Stevie Wonder, A Tribe Called Quest, The Roots en Relax.

http://platvloers.com/


Bij de concerten in juli delen Brebl en de artiesten de inkomsten, daarom is het kaartje iets duurder dan je gewend bent. We zitten beide in zwaar weer. Live muziek kan niet zonder artiesten, en artiesten kunnen niet zonder een podium.

TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 21:00
Aanvang 22:00
Einde 23:59
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en) Platvloers
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief