wo 1 jul

Romheen met La Zona

Er is, sinds ze elkaar kennen, één ding dat ze aan het toeval overgelaten hebben. Dat was hun ontmoeting.

La Zona maakt muziek op gevoel, over gevoel en met gevoel. Jazzy grooves, Latijns Amerikaanse vleugjes, tinten van hardcore, freestyle, ze kunnen het allemaal met de band bestaande uit drummer Sander Roerdink, bassist Ronnie van Silfhout, gitarist Barend van der Pol, trompettist Jean-Paul Pino en saxofonist Maaike Teunissen.

Romheen, Jan Eikelenboom, schrijft. Teksten, verhalen, boeken, poëzie en proza. Op gevoel, over gevoel en met gevoel tussen de regels. Op het timbre van zijn stem wordt je weggevoerd naar de horizon van jouw voorstellingsvermogen.

De noten worden woorden en de woorden klinken als muziek. In jouw oren welteverstaan. Want sinds hun ontmoeting is er niets meer aan het toeval overgelaten. In de afgelopen maanden hebben ze muziek en woorden zo dicht bij elkaar gebracht dat er een unieke twee eenheid ontstaan is. Met nummers uit het leven zoals ‘Misverstand’, uit de liefde zoals ‘Mijn hart’, uit de krochten van ons bewustzijn zoals ‘Splinters’ laten ze zien en vooral horen dat muziek en teksten volledig in samenspraak zijn. Kom luisteren naar de roffel van Romheen’s regels. Laat je gedachten meenemen door de muziek van La Zona, ze passen elkaar als een handschoen.

Toeval? Wij denken van niet.

https://romheen.com/

http://lazona.nl/

TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 21:00
Aanvang 22:00
Einde 23:59
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Poëzie
Artiest(en) Romheen met La Zona
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief