do 30 jul

The Dutch Jamiroquai

The Dutch Jamiroquai is dé Nederlandse Jamiroquai tribute band. De Britse band Jamiroquai begon in het acid jazz-genre, maar ontwikkelde gaandeweg een eigen geluid met diverse invloeden. Dit mede door de interesse van leadzanger Jay Kay in funk- en discomuziek uit de jaren 70 en 80.

In een wervelende Tribute Show van ruim anderhalf uur komen de beste hits voorbij. Muzikaal en met liefde tot in de perfectie uitgevoerd. Een show met de energie en performance zoals je die van Jay Kay gewend bent, inclusief zijn bekende hoofdtooien. Stilstaan is haast geen optie, dus hopelijk kunnen de mensen, ondanks corona, toch een dansje wagen (netjes op hun eigen plek :) ).

De band bestaat uit:

Drums - Wesley Gerrits
Bas - Michel Daals
Gitaar - Paul Oosterom
Toetsen - Michiel Nijhof
Trompet - Dennis van Alst
Saxofoon - Timo Jilesen
Percussie & backing vocals - Alex de Meij
Backing vocals - Suzan Wattimena
Backing vocals - Emmie te Pas
Lead vocals - Ward Palmen

Facebook:TheDutchJamiroquai

Website: http://thedutchjamiroquai.nl/Bij de concerten in juli delen Brebl en de artiesten de inkomsten, daarom is het kaartje iets duurder dan je gewend bent. We zitten beide in zwaar weer. Live muziek kan niet zonder artiesten, en artiesten kunnen niet zonder een podium.
TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 21:00
Aanvang 22:00
Einde 23:59
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief