zo 5 jul

Travel Syndicate

Travel Syndicate is een band die WorldFunkJazz maakt geïnspireerd op en door plaatsen over de hele wereld. Veel van deze plaatsen hebben ze zelf bezocht, van Parijs tot Hong Kong en van Istanboel tot Vancouver. Ze gebruiken vaak samples en omgevingsgeluiden die zijn opgenomen tijdens deze bezoeken en integreren die in hun muziek. Dan krijg je een groovy cocktail van funk, disco, wereldmuziek en jazz met links en rechts wat invloeden van o.a. Deep Forest en Joe Zawinul. Maar kom vooral luisteren!

Met: Pieter Engels: sax, Pieter Klaassen: guitar, Hananja van Marle: bass, Paul Sprang: samples, keys, handsonic.

Entree: €15,00 en tot 18 jaar €7,50

Bij de concerten in juli delen Brebl en de artiesten de inkomsten, daarom is het kaartje iets duurder dan je gewend bent. We zitten beide in zwaar weer. Live muziek kan niet zonder artiesten, en artiesten kunnen niet zonder een podium.


TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 15:30
Aanvang 16:00
Einde 18:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en) Pieter Engels
Pieter Klaassen
Hananja van Marle
Paul Sprang

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief