zo 13 sep

Big Bounce Band

Big Bounce Band met leden uit Arnhem en omstreken is als jeugdband van de Big Band “Melody & Rhythm” in 1982 opgericht door de bekende Amerikaanse bandleider Hal Schiff en bestaat inmiddels 37 jaar. Doordat de Big Bounce Band een geheel eigen repertoire opbouwde, ging de band al snel zijn eigen weg.

Het repertoire omvat een breed scala aan muziek: swing, zoals o.a. bekend van het orkest van Count Basie, en verder Latin, Blues en Funk. Pop is ook goed vertegenwoordigd met nummers van Stevie Wonder, Björk, Joe Cocker, Amie Winehouse en anderen. Zangeres Nicole zorgt bij de optredens voor een welkome afwisseling van de instrumentale nummers. De band streeft naar een hecht bigband-geluid waar zich regelmatig een solist uit losmaakt om zijn verhaal te vertellen. Guus Janssen staat sinds 2018 als dirigent voor deze enthousiaste groep muzikanten.

http://www.bigbounceband.nlTICKETS
Prijs (VVK) € 5,00
Prijs (ADD) € 5,00
Zaal open 15:00
Aanvang 15:30
Einde 18:00
Locatie Brebl
Organisatie Jazzin@Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en) Big Bounce Band

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief