wordt verplaatst

za 24 okt

Bootleg Betty - Album Release "Soul Searchin"

Yes! Bootleg Betty's nieuwe album: 'Soul Searching' is af! In mei 2020 gaat Soul Searching de wijde wereld in, en dat vieren we met een vette album release op 2 mei.

Wil jij als eerste alle twaalf (!) nieuwe nummers horen, voelen, proeven en meemaken? Zorg dat je je ticket op tijd koopt want er zijn er maar een beperkt aantal beschikbaar.

► Doors: 19:30 | Voorprogramma: 20:30 | Bootleg Betty 21:45
► Voorprogramma: t.b.a.
► Album is met korting te verkrijgen in de ticket-webshop


Over Soul Searching:

Qua stijl gaat Bootleg Betty met één sterk been een andere kant uit, met het andere been blijven ze in hun eigen roots-en rockabilly straatje. Verwacht een verfrissende wervelwind, 12 nummers met o.a. invloeden van The Beatles, punk-climaxen, hardrock, een volwassen ballad, maar ook humorvolle liedjes over “grote-mensen-dingen”. Opgenomen in Galloway Studio’s in Nijmegen, waar producer en sound engineer Sebastiaan afsloot met de woorden: ‘jullie zijn echt gestoord, weet je dat?’


TICKETS
Prijs (VVK) € 10,79
Prijs (ADD) € 10,79
Zaal open 19:30
Aanvang 20:30
Einde 01:30
Locatie OscarLeeuw
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Dansen
Artiest(en) Bootleg Betty

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief