vr 2 okt

De Grens

Een gig van de Grens is een muzikale tijdreis door de afgelopen 50 jaar. De band schakelt makkelijk en dynamisch tussen tijdvakken en genres, altijd vanuit een rockend, uptempo hart. De Grens zoekt graag de grenzen op van het coverrepertoire en geeft daar z’n eigen draai aan. De heren leggen de lat graag hoog gezien hun motto Real Rock Music!

De heren zijn begonnen als versterkte band en zetten een stevig, vol en robuust geluid neer. Gaandeweg hebben de mannen ook het plezier ontdekt van het semi-akoestisch spelen. Er wordt dan gespeeld op licht versterkte akoestische (bas)gitaren, de drumsticks zijn licht en maken soms plaats voor djembe en andere ritme-instrumenten. Heel leuk en verfrissend.Bezetting:

Frank Heijster – Zang, percussie | Hans Meijer – Gitaar, zang | Pieter de Swart – Basgitaar | Eduardo Rodriguez – (Solo)gitaar | Florian van Mulken – Drums, zang


LET OP: Dit is een seated concert, er zijn 30 zitplaatsen.

TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Einde 22:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief