geannuleerd

do 29 okt

Festival Jazz International Nijmegen

Festival Jazz International Nijmegen afgelast

Vanwege de recente Covid19-maatregelen die op 13 oktober bekend zijn gemaakt, zien we ons genoodzaakt om het festival eind oktober af te gelasten. Dit betreuren we enorm.

“Het is een enorme domper, in eerste instantie voor al die muzikanten met hun geweldige projecten. Maar ook voor alle mensen die achter de schermen zo hard gewerkt hebben de afgelopen maanden. We hadden het publiek juist in deze tijd graag willen verblijden met ons vierdaagse coronaproof programma vol prachtige muziek. Maar gezien de aangescherpte maatregelen en de ontwikkelingen rondom het virus is dit niet meer haalbaar. We houden hoop voor de toekomst en we beraden ons op manieren om - zodra de situatie het weer toelaat - weer programma te presenteren, makers een podium te bieden en dit alles in een veilige live setting aan te bieden aan het publiek.” aldus festivaldirecteur Michèle Bouwmans, namens het hele team van FestivalJazz International Nijmegen.

Publiek dat al een kaartje heeft gekocht wordt zo snel mogelijk geïnformeerd.

https://www.festivaljazzinternationalnijmegen.nl/

TICKETS
Prijs (VVK) € 20,00
Prijs (ADD) € 20,00
Zaal open 19:00
Aanvang 19:30
Einde 22:15
Locatie Brebl, OscarLeeuw
Organisatie Festival Jazz International Nijmegen
Genre Live muziek, Festival
Artiest(en) Jo Goes Hunting XL
Witch ‘n’ Monk

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief