za 10 okt

Geannuleerd - Go Float

Go Float maakt avontuurlijke muziek met een donker rafelrandje. Van lieflijke zang tot dampende percussie en van een ijle harp tot duistere bassen: Go Float gooit alles bij elkaar en smeedt er fijne muziek van, dan weer ontroerend, dan weer uitermate dansbaar. Nummers waar je even helemaal bij wegdroomt, om dan plotseling meegesleurd te worden in een wervelende mix van pompende breakbeats en zinderende elektronica.

Zeer geschikt voor liefhebbers van Portishead, Massive Attack, maar ook bijvoorbeeld Billie Eilish, London Grammar of Asgeir. Go Float wil zichzelf en anderen blijven verrassen, maar zonder zich te verliezen in al te experimentele moeilijkdoenerij. Want uiteindelijk staat het uitgebreide arsenaal aan instrumenten van dit vijftal in dienst van één ding: mooie liedjes maken. Dat doet Go Float in een bijzondere muzikale bezetting:

Anne Knol: zang, gitaar, saxofoon
Bart van der Salm: keys, Hammond, synthesizer
Annelies Kole: elektrische harp
Willem de Vlas: basgitaar
Teun van der Salm: drums, productieGo Float · Go Float

TICKETS
Prijs (VVK) TBA
Prijs (ADD) TBA
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Einde 23:30
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief