za 17 okt

Mother Bass

Neo-grunge band Mother Bass stopt ermee na vijf jaar. Het laatste wapenfeit wordt een knallende, coronaproof afscheidsshow in Brebl.

Het selftitled debuut (2018) en de recente EP ‘The Bullet Wound is Gone’ (2019) ontvingen lovende recensies. De band werd door critici van o.a. 3voor12, Festival Info, Snoozecontrol (BE) en Progwereld gezien als een groep die de beste elementen uit rock, alternative, prog en metal wist te verenigen in sterke, krachtige, korte songs. Fans noemden ze een ‘dark’ Queen, ‘fusion’ Zeppelin of Stone Temple Crimson. Kortom, nog eenmaal wil de band in een voor hun kenmerkende energieke liveshow van hemelse herrie het podium verbouwen!


http://www.motherbass.com


TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Einde 22:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief