zo 22 nov

Gipsy Sessie

I.v.m. de coronamaatregelen is de Gipsy Jazz Jam niet in café de Kroon, maar in Brebl. Dezelfde sessie, maar op een grotere plek. Deze zondagmiddag gaan we coronaproof jammen, waarbjj de Gypsy Swing centraal staat, naast jazzstandards van de tijdgenoten van Django Reinhardt en Stéphane Grappelli.

Dit alles in een open, toegankelijke en gemoedelijke sfeer waarin alle speelniveaus en instrumenten welkom zijn. Zowel muzikanten als luisteraars zijn van harte welkom, er is plek voor ruim 80 mensen!


Er wordt zoveel mogelijk akoestisch en op gehoor/uit het hoofd gespeeld. Alleen zang kan iets versterkt worden.

Een klein deel van de sessie zullen we streamen, zodat we mensen de gelegenheid geven om aan Café de Kroon te doneren, waar normaal de gypsysessie plaats vindt. Het moment van de streaming zullen we van te voren aangeven.

Sessieleider: Sigrid van Nistelrooij

Gratis
Prijs (ADD) € 
Zaal open 15:00
Aanvang 15:00
Einde 18:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief