zo 29 nov

Roel Driessen | Oscar Reijers | Final Concerts ArtEZ

Afstudeerfestival

Roel Driessen en Oscar Reijers studeren af van het ArtEZ conservatorium jazz & pop en geven vandaag hun final concert.

Roel Driessen

Roel Driessen gaat zijn studie afronden met een veelzijdig concert vol eigen muziek. In ruim vijf jaar op het conservatorium in Arnhem heeft Roel zich ontwikkeld tot een breed georiënteerde, en creatieve muzikant. Het concert bestaat voor een deel uit muziek van de band Yenga, waar Roel als gitarist bij speelt. De rest van de muziek is zijn eigen werk, en brengt een filmische en melancholische sfeer met zich mee. Hoewel zijn sound soms een grimmig karakter kan hebben, hoopt hij een lach bij mensen op het gezicht te toveren.

Zaal open: 15:30 uur
Aanvang: 16:00 uur
Ticket: €15,-


Oscar Reijers

Oscar Reijers gaat zijn studie gitaar aan het conservatorium afsluiten met zijn eigen project, genaamd Punch!. Met deze krachtige band speelt hij fusion jazz stukken van zijn favoriete artiesten en bands, zoals Pat Metheny, Brecker Brothers en Yellow Jackets. Het belooft een avond te worden vol mooie en energieke muziek die je bijna van je stoel zullen slaan.

Line up:

Gitaar – Oscar Reijers
Drums - Melvin van Wilsem
Bas gitaar- Edwin Hodzic
Piano en synthesizer - Jeroen Kregting
EWI en alt sax - Rob Sijben
Tenor Sax - Sean Freeman
Zang - Jozefien Klop

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Ticket €15,-


Per concert zijn er 30 kaarten beschikbaar. Familie en vrienden hebben voorrang. De tickets kunnen daarom alleen gekocht worden als je in bezit bent van de toegangscode.
TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 15:00
Aanvang 15:30
Einde 22:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop Jazz Festival
Artiest(en) Roel Driessen
Oscar Reijers

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief