vr 4 dec

Blikse Katers!

Blikse Katers! is een muzikale ontmoeting tussen broers.

Saxofonist Paul en zijn broer topbassist Clemens van der Feen gaan de samenwerking aan met hun zwager drummer Jeroen Vrolijk. Deze muzikale samenwerking gaat al terug sinds het oude Bimhuis in Amsterdam 2001 waar Vrolijk voor het eerst meespeelde met de Feen Brothers. Inmiddels hebben zij ieder hun muzikale sporen ruimschoots verdiend.

Paul speelt saxofoon in het Metropool Orkest. Jeroen heeft sinds 2007 zijn eigen muzikale platform 'New Morning' waar onder andere fusion/bluesgitarist Oz Noy en bassist Reggie Washington deel van uit maken. Clemens was onlangs te gast in de groep van Buma Boy Edgar Prijswinnaar Jasper Blom. Naast het spelen van eigen composities van het trio gaan de heren als Blikse Katers te keer op het podium en schuwen zij het experiment niet. Op zoek naar een muzikaal statement die meer doet dan het reproduceren van wat al een keer gespeeld is. En... niemand minder dan toetsenist Mike Del Ferro komt mee naar Nijmegen om ze muzikaal bij te staan.

"Proberen iets zinnigs te zeggen op je instrument wat resoneert bij het publiek daarin zit de uitdaging" aldus Jeroen Vrolijk...

Blikse Katers:
Clemens van der Feen - bas
Paul van der Feen - saxofoon/EWI
Jeroen Vrolijk - drums/electronica
Mike Del Ferro - toetsen


TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Einde 22:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief