Uitverkocht

vr 11 dec

You Should Get To Know Us + CLOUDSURFERS

You Should Get To Know Us + CLOUDSURFERS single release party

You Should Get To Know Us

klinkt hard en melodisch. Voor liefhebbers van 90’s slack-rock in de stijl van The Breeders, Pavement en The Muffs.

You Should Get To Know Us bracht twee EPs en een album uit bij het Britse indie label Desert Mine Music en speelde door de jaren heen shows in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Tsjechië, Polen en Hongarije. Ze tourden samen met bands zoals Fokko, Sewage Farm, Cowgirl en The Klittens.

"...scheurende gitaren bijgestaan door strakke drums, een slackpop-bandje precies zoals we die graag hebben. Deze band moet je even leren kennen." - The Daily Indie

"…bangs out catchy slacker rock tunes like they’re the Dutch Dandy Warhols or something.' – SomethingGoodMusic

Facebook

Instagram

CLOUDSURFERS

is een gevaarlijk lekkere mix van zonnige surf en stevige punk. Manische gitaarpassages en grungy vocals worden voortgestuwd door een vlammende ritmesectie. CLOUDSURFERS mengt het onberekenbare van Pulp Fiction, het zweet van Oh Sees en de garagepop van Together Pangea: that’s a pretty fucking good milkshake!

Facebook

Instagram

TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Einde 22:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en) You Should Get To Know Us
CLOUDSURFERS

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief