geannuleerd

za 3 apr

Baby Otis 2021 - KLEIN (LU) - show 1

In de week van woensdag 3 tot en met zondag 7 februari presenteert Meneer Otis een geheel nieuwe Baby Otis, vijf avonden kopje onder in verse Jazz en elektronische geluiden. In navolging van de maatregelen rondom COVID-19 vindt Baby Otis dit jaar niet plaats in 2 avonden, maar verspreid over 5 dagen.

In dit nieuwe project werkt Jerome Klein aan een scala aan contrasten in een minimalistische setting, die uitglijdt in een mistige sfeer van melancholie en donkere tinten. In deze bijna zuivere setting verrast zijn muziek met luide splinters van licht, explosie van energie en zelfs hectische extasy wanneer de muzikanten hun passie het over laten nemen. Hoewel hij veel hints heeft gegeven, zal Jerome Klein de verrassing voor zijn live optreden behouden.

KLEIN is;
Jerome Klein – Rhodes, Piano, Keyboards
Pol Belardi – Vibraphone, Bass
Niels Engel – Drums
Charles Stoltz – Sound Design & Loops


Baby Otis wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking van Meneer Otis (Stichting Otis Talent) en Brebl, gesteund door de gemeente Nijmegen.

TICKETS
Prijs (VVK) € 19,50
Prijs (ADD) € 19,50
Zaal open 18:30
Aanvang 19:00
Einde 20:00
Locatie Brebl
Organisatie Meneer Otis
Genre Live muziek, Jazz, Festival,
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief