zo 27 jun

Morrès

Morrès, pop/rock met veel dynamiek, wordt gedragen door de melancholieke, krachtige stem van zanger/gitarist Anco Koens. Met de toetreding van drummer Thomas Calis in 2016 werd Morrès het dynamische pop-trio dat ze nu zijn: Thomas Calis (drums, achtergrondzang), Johan 'basso' Volman (bas & toetsen) en Anco Koens (leadzang & gitaar).

Thomas is achter zijn drums een verhalenverteller. Niet alleen weet hij een spannend ritme onder de melodie van de gitaar van Anco te leggen, hij laat zijn drums ook nog eens zingen. Daarbij ondersteund door de stuwende bas van Johan Volman.

Hoogtepunten sinds de oprichting zijn o.a. drie optredens in het radio programma Countdown Café van Kees Baars en twee album releases in 2015 en 2017.

Het recept van Morrès: een stevige en stuwende ritmesectie, aangevuld met krachtige vocalen en melodieuze gitaarlijnen. Power-pop met veel dynamiek, van stevige rocknummers tot fragiele ballads.

Inmiddels ligt er al weer een hoop nieuw werk, …the story continues!


Facebook Morrès


TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 22:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief