do 17 jun

Ruis: Mariska Petrovic & Richard Wallenburg in concert

“Wanneer is ruis ballast die je maar beter overboord kunt gooien en wanneer is ruis vruchtbare bodem waarop iets nieuws kan ontstaan. De wereld om ons heen vormt ons dagelijks. Hoe kies je? Wat maakt je sterker? Hoe weet je wat belangrijk voor je is?”

Mariska Petrovic (1978) is een muzikante en live performer uit Nijmegen. Ze maakt helder klinkende liedjes met een flinke vleug Americana. Ze studeerde af als danseres en begon na een inspirerende reis in Amerika met het schrijven van Engelstalige liedjes. Na jaren in verschillende bezettingen (o.a. Dolly I beg your pardon) op het podium te hebben gestaan, slaat ze zowel persoonlijk als muzikaal een nieuwe weg in.

Bepakt met banjo, gitaar, mandoline en haar bijzondere stem en verhaal, vergezeld door gelijkgestemde muzikanten. Sinds eind 2018 schrijft Mariska alleen in het Nederlands en werkt aan nieuw repertoire voor een persoonlijk album. Momenteel werkt ze intensief samen met bassist Richard Wallenburg (o.a. C.C.C Inc., Ernst Jansz en Hippe Gasten). Een samenwerking waaruit de muziek en voorstelling Ruis is ontstaan. De eerste single ‘Driekwart en de waarheid’ is uitgebracht in 2019. Het concert in Brebl is een muzikaal voorproefje op de voorstelling. Daarnaast laten ze enkele nieuwe nummers horen.


https://www.mariskapetrovic.nl/performer/ruis


TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Einde 21:30
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief