zo 27 jun

SBK a/d Waal - Bootcamp Bachata Touch beginners & oefenavond

Ooit van Ataca en Alemana gehoord? Dit koppel heeft hun eigen stijl Bachata ontwikkeld. Namelijk Bachata Touch. Met de focus op musicality, footwork en partnerwork wat deze stijl zo mooi maakt, willen wij (Latin Touch dance Academy) dit ook aan jullie overbrengen voorafgaand aan het oefenavond van de SBK aan de Waal. Voorafgaand aan het oefenavond, kan je jouw Bachata moves uitbreiden met de Bachata Touch bootcamp, die wordt gegeven door Milena & Aitor (Latin Touch)

Na deze Bachata touch bootcamp, kun je ook naast de Bachata’s, lekker dansen op Salsa & Kizomba muziek van DJ Latin Mania & DJ Jango

Aanvang Bachata bootcamp: 19.00 – 21.00 uur
Aanvang Oefenavond SBK Aan De Waal: 21.00 - 23.00 uur
Kosten Bootcamp & Oefenavond = €20.-
Kosten oefenavond = €10.-
Aanmelden via: 0614534678 (WhatsApp) of mailen naar: djangobachata@gmail.com


TICKETS
Prijs (VVK) € 20,00
Prijs (ADD) € 20,00
Zaal open 18:30
Aanvang 19:00
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief