di 13 jul

Otis x Brebl | BreblJazzJam ft. Miguel Martinez

Jamsessie!

Van lock down to get down, van tune out naar tune in! We hebben tijdens de lock down niet alleen live muziek gemist, maar vooral ook de ontmoeting met elkaar. De hele maand juli kan je genieten van de mooiste optredens, maar natuurlijk wil je zelf ook weer aan de bak, daarom is er elke dinsdag als aftrap van de week de BreblJazzJam. Samen gewoon lekker muziek maken. Wij zorgen voor een backline en een startband en daarna is het de beurt aan jou. Je bent dus welkom om te spelen, te genieten of gewoon weer eens een ouderwets speciaal biertje van de tap te drinken. Deze jazzjams worden georganiseerd door de nestor van het Nijmeegse jazz-jam-leven Wiro Mahieu.

Vanavond met:
Miguel Martinez - alt sax
Alexander Pielsticker - piano
Marius Lamm - slagwerk
Wiro Mahieu - bas

Miguel Martinez is een bekend saxofonist en docent aan het conservatorium te Groningen. Hij won tal van prijzen en studeerde o.a. bij Kenny Garrett en Lee Konitz. Maakt de laatste jaren furore met zijn Barnicle Bill Trio met Mark Haanstra en de legendarische John Engels. www.miguelmartinez.nl


Cultuurpodium Brebl en Meneer Otis presenteren samen Otis x Brebl als alternatief voor Otis Park 2021. Dit indoor-festival vindt niet alleen plaats tijdens de oorspronkelijke periode van het Otis Park festival, maar de gehele maand juli. Met alleen de maandag als rustdag geniet je deze maand van 27 avonden live jazz, funk en soul. Otis x Brebl wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen, Sena Performers, VSB Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland en Jazzstad Nijmegen.

Gratis
Prijs (ADD) € 
Zaal open 21:00
Aanvang 21:00
Einde 23:59
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief