za 3 jul

Otis x Brebl | Dragonfruit

Dat is de grondslag van de Rotterdamse R&B-band Dragonfruit. Dragonfruit is laid-back noch dansbaar met een geluid dat voortbouwt op de bouncy drums van hiphop, de dromerige melodieën van R&B en de energie van dikke club-bangers.

Metoptredens in Paradiso, t’ Paard en verschillende Nederlandse festivals heeft de band zichzelf al snel in het vizier gespeeld en zijn ze klaar om je mee te nemen naar hun muzikale wereld. Laat je afvoeren naar een universum van organische synths en lo-fi samples terwijl je lichaam beweegt op hard-hitting beats en de betoverende stem van leadzangeres Danique van der Vlugt.

‘’Born out of a love for sample-hiphop and neo-soul’’

Bezetting:
Danique van der Vlugt - vocals
Bryan Manuel - bas
Thijmen Molema - drums
Anton de Bruin - keys


 


Cultuurpodium Brebl en Meneer Otis presenteren samen Otis x Brebl als alternatief voor Otis Park 2021. Dit indoor-festival vindt niet alleen plaats tijdens de oorspronkelijke periode van het Otis Park festival, maar de gehele maand juli. Met alleen de maandag als rustdag geniet je deze maand van 27 avonden live jazz, funk en soul. Otis x Brebl wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen, Sena Performers, VSB Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland en Jazzstad Nijmegen.

TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 21:00
Aanvang 21:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief