vr 30 jul

Otis x Brebl | Like Minds

Like Minds is een project van en geleid door Edoardo Liberati, bestaande uit een ongewone bezetting van negen muzikanten. Hoewel de muzikale basis is geschreven door Liberati, werkt de band ook als een collectief, altijd op zoek naar nieuwe geluiden en streeft ernaar om moderne jazz op een creatieve manier uit te breiden.

Dit resulteert in verfrissende composities met een breed geluid, aan elkaar gelijmd door een sterk verhalend karakter en diep geïnspireerd door gerenommeerde grote ensemblecomponisten als Kenny Wheeler, Maria Schneider en John Hollenbeck.

De teksten, geschreven door Laura Vanden Heede, nemen je mee op een denkbeeldige reis, begeleiden en strelen je, tot je het gevoel hebt dat je net wakker bent geworden uit een surrealistische droom.

Bezetting:
Loek van den Berg - soprano saxophone
Jesse Schilderink - tenor saxophone
Emilio Tritto - bass clarinet
Daniel Clason - trumpet/flugelhorn
Max Ravanello - trombone
Marijn van de Ven - doublebass
Denis Baeten - drums
Edoardo Liberati - guitar/composition
Laura Vanden Heede - vocals

Website: http://www.edoardoliberati.it/blog.html

 

TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 21:00
Aanvang 21:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Meneer Otis
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief