geannuleerd

vr 30 jul

Otis x Brebl | Like Minds

UPDATE: In verband met een COVID-19 besmetting onder de bezetting is dit concert geannuleerd. Op deze avond zal Supermoon spelen als funky alternatief. Reeds gekochte tickets voor Like Minds zijn geldig als toegangsbewijs voor Supermoon deze avond. Ticketshouders zijn per mail op de hoogte gesteld.

Like Minds is een project van en geleid door Edoardo Liberati, bestaande uit een ongewone bezetting van negen muzikanten. Hoewel de muzikale basis is geschreven door Liberati, werkt de band ook als een collectief, altijd op zoek naar nieuwe geluiden en streeft ernaar om moderne jazz op een creatieve manier uit te breiden.

Dit resulteert in verfrissende composities met een breed geluid, aan elkaar gelijmd door een sterk verhalend karakter en diep geïnspireerd door gerenommeerde grote ensemblecomponisten als Kenny Wheeler, Maria Schneider en John Hollenbeck.

De teksten, geschreven door Laura Vanden Heede, nemen je mee op een denkbeeldige reis, begeleiden en strelen je, tot je het gevoel hebt dat je net wakker bent geworden uit een surrealistische droom.

Bezetting:
Laura Vanden Heede - Vocals
Loek Van Den Berg - Alto & Soprano Saxophone
Marco Bernardi - Tenor Saxophone & Flute
Anton Jakimenko - Bass Clarinet & Clarinet
Daniel Clason - Trumpet & Flugelhorn
Max Ravanello - Trombone
Edoardo Liberati - Guitar
Marijn Van de Ven - Double Bass
Denis Baeten - Drums

Website: http://www.edoardoliberati.it/blog.html

 

Cultuurpodium Brebl en Meneer Otis presenteren samen Otis x Brebl als alternatief voor Otis Park 2021. Dit indoor-festival vindt niet alleen plaats tijdens de oorspronkelijke periode van het Otis Park festival, maar de gehele maand juli. Met alleen de maandag als rustdag geniet je deze maand van 27 avonden live jazz, funk en soul. Otis x Brebl wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen, Sena Performers, VSB Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland en Jazzstad Nijmegen.

TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 21:00
Aanvang 21:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Meneer Otis
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief