wordt verplaatst

zo 18 jul

Otis x Brebl | Meika

In een maand vol live muziek ontkomen wij er ook niet aan dat Covid zich een keer in het programma bijt. Helaas kregen wij bericht dat het concert van Meika aankomende zondag 18 juli niet door kan gaan wegens twee besmettingen binnen de band. Beide muzikanten maken het goed, en we zijn met Meika druk in gesprek voor een nieuwe datum. Gezien de dichtheid van het lopende programma zal de verplaatsen buiten Otis x Brebl 2021 plaatsvinden (naar periode augustus/september). Wij zullen jullie z.s.m. van een nieuwe datum op de hoogte brengen. Tickethouders worden hierover per mail op de hoogte gesteld.

Meika is onder leiding van vocalist en componist Emmie te Pas klaar om hun nieuwste muziek naar buiten te brengen. Emmie is na een periode van bijna twee jaar in New York weer terug in Nederland. In The Big Apple heeft ze zich ondergedompeld in de wereld van de moderne jazz en is ze enorm geïnspireerd geraakt door de muziek die ze daar heeft ervaren. Ze haalt haar inspiratie uit zowel de vocale als instrumentale moderne jazz. Denk hierbij aan Gretchen Parlato, Avishai Cohen en Kneebody. Daarnaast heeft ze altijd al een speciaal plekje in haar hart gehad voor soul; met Jill Scott en Erykah Badu als grote inspiratiebronnen. Soul grooves en improvisatie met melodische en poëtische verhaallijnen vanuit het hart; dat mag je van Meika verwachten.

Bezetting:
Dirk de Nijs - drums
Teun Creemers - bas
Sjoerd van Eijck - toetsen
Joel Botma - trompet
Emmie te Pas - zang/compositie

Website: https://www.emmietepas.comMeika · Meika - If Only Time Stood Still

Cultuurpodium Brebl en Meneer Otis presenteren samen Otis x Brebl als alternatief voor Otis Park 2021. Dit indoor-festival vindt niet alleen plaats tijdens de oorspronkelijke periode van het Otis Park festival, maar de gehele maand juli. Met alleen de maandag als rustdag geniet je deze maand van 27 avonden live jazz, funk en soul. Otis x Brebl wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen, Sena Performers, VSB Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland en Jazzstad Nijmegen.

TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 21:00
Aanvang 21:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief