vr 30 jul

Otis x Brebl | Supermoon

Supermoon speelt deze avond ter vervanging van Like Minds. Reeds gekochte tickets voor Like Minds gelden als toegangsbewijs voor dit concert.

Supermoon maakt aanstekelijke popmuziek en haalt invloeden uit voornamelijk 60’s en 70’s funkbands. Het resultaat is een buitenaardse combinatie van dikke groove, sterke harmonieën en een dosis accenten die je in een rap tempo om de oren vliegen. Strak en dansbaar.

In het voorjaar van 2017 bracht de band hun debuut EP uit. Sindsdien speelde Supermoon al zo’n 130 shows én werden ze gedraaid door Radio 2 & 5. In maart 2019 bracht de band een nieuwe EP uit in een uitverkochte Melkweg Amsterdam. Supermoon verzorgde onder andere het support van de Average White Band in een uitverkochte Vorstin Hilversum en de aftershow van UB40 in Afas Live. In 2020 schreef Supermoon aan hun debuut album en hiervan verschijnen vanaf mei 2021 nieuwe singles.


 


Cultuurpodium Brebl en Meneer Otis presenteren samen Otis x Brebl als alternatief voor Otis Park 2021. Dit indoor-festival vindt niet alleen plaats tijdens de oorspronkelijke periode van het Otis Park festival, maar de gehele maand juli. Met alleen de maandag als rustdag geniet je deze maand van 27 avonden live jazz, funk en soul. Otis x Brebl wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen, Sena Performers, VSB Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland en Jazzstad Nijmegen.

TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 21:00
Aanvang 21:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Meneer Otis
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief